Avís legal

CONDICIONS D’ÚS

Introducció.

Pablo Simarro Dorado, Advocat Col·legiat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida, dirigeix el despatx professional de serveis jurídics SIMARRO ADVOCATS, amb domicili a Rambla de Ferran 2, 5é B, 25007 Lleida, telèfon 973 254 774, i correu electrònic despatx@simarroadvocats.com.

L’usuari d’aquest espai web accepta fer-ne ús sota la seva responsabilitat, acceptant les condicions següents, les quals ha de llegir detingudament.

Condicions Generals.

L’accés de l’usuari a la informació que apareix a la web no pot ser entesa, en cap cas, com una relació contractual, ni de cap altre tipus, que vinculi a SIMARRO ADVOCATS amb el mateix.

SIMARRO ADVOCATS no es responsabilitza  de la informació que continguin els enllaços que apareguin a la pàgina web oficial, pel fet que els mateixos poden conduir a llocs web que SIMARRO ADVOCATS no pot controlar ni fer-se’n càrrec, per la qual cosa s’han d’entendre com a merament informatius. Així­ doncs, en accedir-hi, l’usuari accepta fer-ho sota la seva responsabilitat.

SIMARRO ADVOCATS no respondrà  pels danys que puguin sorgir a l’equip informàtic de l’usuari pel fet d’utilitzar la pàgina web o d’accedir als enllaços que hi apareixen, degut a que no pot garantir que la pàgina web estigui completament lliure de programes maliciosos que puguin resultar nocius per al seu equip i molt menys pel que fa a les pàgines web a les quals condueixen els enllaços que apareixen a la present.

SIMARRO ADVOCATS es reserva el dret de modificar o actualitzar aquestes Condicions d’Ús en qualsevol moment, així com qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer al lloc web.

Als efectes d’aquestes Condicions d’ús i per a qualsevol comunicació que sigui precisa entre l’usuari i SIMARRO ADVOCATS, els interessats podran dirigir-se a despatx@simarroadvocats.com.

Propietat intel·lectual i industrial.

SIMARRO ADVOCATS es reserva tots els drets en matèria de propietat intel·lectual i industrial sobre el contingut, imatges, logos, marques o anàlegs que apareguin en aquesta pàgina web. De manera que queda totalment prohibit a l’usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament, transformar i explotar de qualsevol manera els continguts apareguts en la pàgina web sense haver obtingut l’autorització de SIMARRO ADVOCATS.

Rambla Ferran, 2, 5º B - 25007 LLEIDA Tel. 973 254 774 despatx@simarroadvocats.com Veure mapa